نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت

دانشگاه صداوسیما و مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» را برگزار می‌کنند.
نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت

نشست خبری و آئین رونمایی از پوستر همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد. این همایش با هدف بررسی ابعاد مختلف هوش مصنوعی و رسانه و احصای ظرفیت‌های این فناوری برای تسریع تحولات رسانه‌ای طراحی شده است و در تاریخ 28 و 29 اردیبهشت‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

شاهید مظفری، رئیس ستاد اجرایی همایش، با اشاره به پیشینه برگزاری این رویداد اظهار داشت: «پیش‌نشست‌های همایش از شهریور سال گذشته آغاز شده و تاکنون ادامه داشته است. در این همایش محورهایی چون فضای مجازی، پلتفرم‌های رسانه‌ای، حکمرانی هوش مصنوعی، اقتصاد فرهنگ، امنیت و چالش‌های هوش مصنوعی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.»

دیگران چه می خوانند:

وی افزود: «در این همایش 36 نشست تخصصی در شش سالن اصلی برگزار خواهد شد و مقالات برتر به نمایش گذاشته می‌شود. همچنین، نمایشگاهی با 70 غرفه از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان محتوای هوش مصنوعی برپا خواهد شد. تولید آثار کوتاه ویدیویی از زندگی شهدا، نهج‌البلاغه و روایات داستانی زندگی اهل بیت(ع)، تدوین آر اف پی‌های مختلف برای برنامه‌سازان، تولید اینفوگرافی‌های ویژه مسائل روز و طراحی بازی‌های ساده با محوریت هوش مصنوعی از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.»

بخش‌های جانبی همایش نیز شامل جشنواره مردمی و بخش دانش‌آموزی است که به گفته مظفری، بیش از 5000 اثر از دانش‌آموزان و 1396 اثر مردمی به دبیرخانه ارسال شده است. در این بخش، چهار شاخص اصلی خلاقیت و نوآوری، مسائل فنی، محتوا و پیام و کیفیت هنری برای اهدای جوایز در نظر گرفته شده است.

در ادامه، اسفندیاری، رئیس ستاد علمی همایش، اعلام کرد که کمیته علمی این رویداد پس از داوری، تعداد 68 مقاله را تایید کرده و 28 مقاله برگزیده در همایش ارائه خواهد شد. همچنین، رونمایی از 10 کتاب تخصصی در حوزه هوش مصنوعی و رسانه از دیگر برنامه‌های این رویداد خواهد بود. وی همچنین افزود که منشور سیاستگذاری و راهبردی در حوزه هوش مصنوعی و رسانه، که چکیده‌ای از یافته‌های علمی همایش است، در این رویداد ارائه خواهد شد.

مظفری همچنین به جوایز در نظر گرفته شده برای برگزیدگان اشاره کرد و گفت: «به پنج مقاله برتر، تندیس و جایزه نقدی اهدا خواهد شد. در بخش مردمی و دانش‌آموزی نیز 30 جایزه به آثار برتر تعلق می‌گیرد. همچنین، پنج پلتفرم برتر، سه نشست برگزیده و دو غرفه برتر نیز تقدیر خواهند شد. در نهایت، پژوهشگر برتر، بهترین پیش‌نشست‌های علمی و کانون‌های تبلیغاتی فعال نیز با تندیس و جوایز ویژه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.»

وی با اشاره به اهمیت ارتباط هوش مصنوعی با آینده‌پژوهی و جنگ‌های ترکیبی اظهار داشت: «برای درک ابعاد هوش مصنوعی باید به سه مؤلفه حکمرانی، علوم شناختی و کوانتوم توجه شود تا بتوان لایه‌های اصلی آن را شناخت. سیاستگذاری محتوایی در حوزه هوش مصنوعی نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش خواهد بود.»

گفتنی است در پایان این نشست خبری، با حضور مسئولان حاضر، از پوستر دومین دوره همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه رونمایی شد.

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟